Kako najdem ime podjetja s številko faksa?

Kazalo:

Anonim

Faks je enosmerna komunikacija. Na vašo številko prejmete faks, ki ga pošljete na vašo številko, vendar ne morete zahtevati informacij, kot je identiteta podjetja, ki je poslalo faks, razen če ga podjetje dobavi na naslovnici ali če je faks natisnjen na robu. Tudi če imate samo številko faksa, lahko najdete ime podjetja.

Pokličite številko faksa iz telefona s funkcijo ID klicatelja. Številka faksa lahko samo identificira ime podjetja, tako da se prikaže na zaslonu za identifikacijo klicatelja. Uporabite mobilni telefon ali poslovni telefon. Poleg tega preverite, ali ima vaš faks funkcijo identifikacije klicatelja; če je tako, je morda zabeležil ime družbe pošiljateljice.

Poiščite številko faksa na spletu. Vnesite številko v narekovaje, na primer "888-555-1212", in jo prilepite v kateri koli iskalnik, da poiščete številko.

Uporabite povratno storitev iskanja telefona, da poiščete številko. Whitepages.com in drugi spletni telefonski imeniki ponujajo to funkcijo, čeprav večina od njih zaračuna pristojbino za pridobitev celotnega zapisa za številko faksa. Vprašajte svojega lokalnega knjižničarja, če knjižnica založi Dun in Bradstreet ali druge poslovne imenike, ki imajo povratne možnosti iskanja.

Pošljite faks podjetju in prosite za informacije, ki jih iščete.

Opozorilo

Iskanje telefonskih številk na internetu lahko povzroči neželeno pošto "Kdo je klical?" rezultatov. Osredotočite se na zakonite sezname podjetij, ko iščete številke faksa na spletu.