Kako zagnati servis za dostavo obešalnikov vrat

Anonim

Mnoga podjetja radi uporabljajo oglaševanje obešalnikov za vrata za promocijo svojega poslovanja. To je lahko odlična priložnost za vas, da zaslužite z lastnimi storitvami za obešalnik vrat, tako da najdete podjetja, ki želijo oglaševati na ta način, potem pa so obešalniki za vrata oblikovani in obešeni na vrata potencialnih stanovanjskih strank. Obešalnik za vrata zagotavlja oglas v obraz, saj mora vsak potencialni kupec položiti roke na obešalnik, da ga odstrani iz vratnega gumba. To je lahko idealna domača dejavnost, ki lahko poveča vaš dohodek.

Oblikujte obešalnik za vrata. Obstaja več podjetij, ki bodo natisnili obešala za vrata za vas in zagotovila predlogo za uporabo. Odločite se, koliko vas bo vsak oglas stalo in koliko boste bremenili stranko, tako da boste ustvarili dobiček na vsakem oglasu, ki se nahaja na obešalniku vrat.

Prodajte oglase, ki bodo na vsakem obešalniku - na vsako obešalnik boste želeli postaviti več oglasov. Pojdite na podjetja po tem, ko ste raziskali, kakšne druge oglaševalce jih stanejo, tako da lahko prodajate prednosti oglasov za obešalnik vrat, ki nasprotujejo drugim metodam. Pogovor z lastnikom ali managerjem vam bo prinesel najhitrejši odziv, saj so to ljudje, ki običajno sprejemajo odločitve o oglaševanju.

Dokazovanje oglasov s tem, da ima mock obešalnik za vrata, ki je sestavljen z oglasom vsakega podjetja na njem, nato pa vsako podjetje podpiše svoj oglas. To lahko odpravi težave, ker je odjemalec odobril dodatek, preden se prikaže.

Pošljite dokazilo tiskalniku, da bo natisnjen v množičnih količinah za distribucijo. Ko se vrnejo obešalniki za vrata, jih primerjajte z dokazili, ki ste jih poslali tiskalniku, in se prepričajte, da so enaki. Če ne, jo odpravite s tiskalnikom. Iskanje uglednega tiskalnika ali tistega, ki je specializiran za obešalnike za vrata, bo preprečil večino težav pri tiskanju.

Začnite nameščati obešala za vrata na vrata stanovanjskih strank. Morda boste potrebovali več dni, da jih razdelite in potrebujete pomoč prijateljev, družine ali zaposlenih. Če obstajajo kuponi na obešalnikih vrat, bo to odličen način za podjetja, da spremljajo, kako dobro delujejo kot obešalniki za vrata. Če na vratih ali hišah ni znaka »Ničesar«, ne puščajte obešalnika za vrata. To pomeni slabo ime za vas in podjetja, ki jih predstavlja vaš oglas.